Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، همزمان با همه گیری ویروس کرونا از بهمن ۹۸ تمام دانشگاه‌های کشور و جهان تصمیم گرفتند تا برای جلوگیری از به خطر افتادن سلامت دانشجویان، اعضای هیئت علمی، کارکنان و ... نوع آموزش‌ها را از حضوری به الکترونیکی تغییر دهند.

اکنون حدود یک سال و نیم از شیوع این بیماری خطرناک در دنیا می‌گذرد و به تبع آن تمام دانشگاه‌های کشور ۳ ترم متوالی آموزش‌های مجازی را برای دانشجویان رقم زده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی دانشگاه‌ها طبق مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا در دوران همه گیری این ویروس بخشی از دروس محصلان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری که نیازمند حضور در آزمایشگاه ها، کارگاه ها، مزرعه و ... بودند، به صورت آموزش‌های حضوری یا چهره به چهره برگزار کردند، اما تمام دانشجویان کارشناسی و کاردانی بایدحتما به صورت غیر حضوری آموزش‌ها را فرا می‌گرفتند و از تجمع در محیط دانشگاهی جز در موارد ضروری خودداری می‌کردند.

طبق گفته روسای دانشگاهی حضوری شدن آموزش‌ها منوط به تزریق دو دز واکسن کروناست و بدون انجام آن حضور دانشجویان در کلاس‌های درس کاملا ممنوع است؛ بنابراین تزریق واکسن به دانشجویان خوابگاهی انجام شده است و مابقی دانشجویان بنابر اولویت مقاطع تحصیلی از پایان ماه شهریور واکسیناسیون می‌شوند.

اعلام زمان آغاز واکسیناسیون دانشجویان سراسر کشور

علی خاکی صدیق معاون آموزشی وزارت علوم درباره ثبت نام واکسیناسیون برای تمام دانشجویان سراسر کشور اظهار کرد: طبق اظهارات وزیر بهداشت از هفته آینده واکسیناسیون تمام دانشجویان سراسر کشور آغاز می‌شود.

خاکی صدیق با بیان اینکه مکانیزم اجرایی واکسیناسیون دانشجویان از طرف وزارت بهداشت اجرایی می‌شود، تاکید کرد: دانشگاه‌ها از قبل اعلام آمادگی کرده اند که در صورت ضرورت، مراکز بهداشت خود را برای انجام واکسیناسیون در اختیار ستاد ملی مقابله با کرونا قرار دهند.

او اضافه کرد: اولویت دانشجویان کشور برای تزریق واکسن بر اساس مقاطع تحصیلی قبلا به وزارت بهداشت ارسال شده است که دانشجویان تحصیلات تکمیلی در این زمینه پیشتاز هستند سپس نوبت به دانشجویان کارشناسی و کاردانی می‌رسد، اما نحوه اجرای واکسیناسیون از طرف وزارت بهداشت اعلام خواهد شد و وزارت علوم در این مورد تصمیم گیرنده نهایی نیست.

آموزش‌ها برای تمام دانشجویان وزارت علوم در مهر مجازی شد

محمد علی زلفی گل وزیر علوم اظهار کرد: برای از سر گیری آموزش حضوری در دانشگاه‌ها وموسسات آموزش عالی تابع دستور ستاد ملی مقابله با کرونا هستیم. ما برای تمامی گروه‌های مقاطع تحصیلی بازگشایی و آموزش حضوری نخواهیم داشت.

او افزود: آموزش حضوری تنها برای دانشجویان دکتری و کارشناسی ارشد که طرح‌های پژوهشی، رساله دکتری و پایان نامه کارشناسی ارشدشان به تصویب گروه و دانشگاه رسیده باشد، برگزار می‌شود و می‌توانند برای انجام آزمایش‌ها در کارگاه‌ها، میدان‌های کشاورزی و تحقیقاتی در دانشگاه‌ها حضور پیدا کنند.

وزیر علوم ادامه داد: در حال حاضر تا قبل از واکسینه شدن همه دانشجویان امکان آموزش حضوری وجود ندارد و آموزش برای تمامی مقاطع به صورت مجازی خواهد بود.

دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا حضوری آموزش می‌بینند

بهرام عین اللهی وزیر بهداشت با اشاره به اهمیت آموزش در کشور، اظهار کرد: مقدار زیادی واکسن در کشور وارد شده و قصد داریم همه دانشجویان و خانواده هایشان را واکسینه کنیم.

عین‌اللهی گفت: در دانشگاه علوم پزشکی از اواسط مهر کلاس‌ها را دایر می‌کنیم. کلاس‌های مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا به دلیل کم بودن تعداد دانشجویان، حضوری برگزار خواهد شد؛ همچنین کلاس‌هایی که تعداد دانشجویان در آن زیاد است به صورت ترکیبی حضوری و مجازی برگزار خواهد شد به ویژه در خصوص کلاس‌های عملی دانشجویان مثل کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها و بیمارستان‌ها باید شرایط به گونه‌ای باشد که کلاس‌های حضوری برگزار شود.

دانشجویان چه نوع آموزشی را برای مهر می‌پسندند؟

برخی از دانشجویان دانشگاه‌ها مدعی هستند که مجازی شدن آموزش‌ها باعث شده  است تا آن‌ها مطالب درسی را به خوبی آموزش نبینند یا آنطور که باید تمرکز کافی در کلاس‌های درس نداشته باشند، در مقابل بعضی‌های دیگر هم نظری مخالف این موضوع دارند و می‌گویند که اگر آموزش‌ها حضوری شوند تداخل زیادی با ساعات کاریشان خواهد داشت و به این صورت نمی‌توانند حقوق مناسب را دریافت کنند.

همچنین، اکثر دانشجویان کشور تابع بازگشایی حضوری دانشگاه‌ها هستند و گفته اند که در دوران کرونا و مجازی شدن آموزش‌ها نمره‌های درسی‌شان به شدت افت پیدا کرده است و اگر آموزش‌ها به همین صورت ادامه پیدا کند، قطعا با معدل پایین از دانشگاه فارغ التحصیل خواهند شد.

هم اکنون که نوع آموزش‌ها در مهر برای تمامی دانشجویان کشور مشخص شده است؛ بنابراین انتظار می‌رود تا واکسیناسیون جامعه با روند بهتری انجام شود و مابقی دانشجویان کشور هم بتوانند از ترم دوم ۱۴۰۰، یعنی بهمن ماه به صورت حضوری آموزش‌ها را فرا بگیرند و دیگر نگران نمره‌های خود و ... به علت مجازی شدن آموزش‌ها نباشند.

بیشتر بخوانید

آغاز واکسیناسیون دانشجویان خوابگاهی شریف از ۲۰ شهریور

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش های حضوری آموزش های مجازی ویروس کرونا دانشجویان کشور تمام دانشجویان کارشناسی ارشد شدن آموزش ها آموزش حضوری حضوری آموزش دانشگاه ها برای تمام مجازی شد کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۶۴۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهلت ثبت نام پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد پیام نور تمدید شد

به گزارش خبرنگار مهر، دانشگاه پیام نور براساس آئین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد برای نیم‌سال اول سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ از بین دانشجویان ترم آخر و دانش آموختگان ممتاز مقطع کارشناسی پیوسته واجد شرایط این دانشگاه و سایر دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور دانشجو می‌پذیرد.

تمام متقاضیان واجد شرایط این فراخوان از تاریخ ۱۴۰۳.۰۱.۲۹ لغایت ۱۴۰۳.۰۲.۱۲ فرصت داشتند با مراجعه به سیستم جامع دانشگاهی گلستان به نشانی نسبت به ثبت نام و بارگذاری مدارک اقدام کنند، که دانشگاه پیام نور با توجه به درخواست‌های مکرر داوطلبان، مهلت ثبت نام پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور در سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ را تا روز پنج شنبه مورخ ۰۲.۲۰. ۱۴۰۳ تمدید کرد.

تمام متقاضیان واجد شرایط این فراخوان می‌توانند با مراجعه به سیستم جامع دانشگاهی گلستان به نشانی https://reg.pnu.ac.ir نسبت به ثبت نام و بارگذاری مدارک اقدام کنند.

ارائه درخواست و دارا بودن شرایط لازم به هیچ عنوان به معنی پذیرش نیست.

در صورت وجود هر گونه مغایرت در شرایط متقاضیان با ضوابط موجود در فراخوان، درخواست متقاضیان مورد بررسی قرار نخواهد گرفت.

پذیرش اولیه به منزله پذیرش قطعی نیست و هیچ گونه حقی برای داوطلبان ایجاد نمی‌کند.

پذیرش نهایی منوط به تأیید سازمان سنجش آموزش کشور است.

در صورت نقص در تکمیل ثبت نام و عدم ارسال نهایی مدارک در سامانه، پرونده از مرحله بررسی خارج می‌شود.

متقاضیان کارشناسی ناپیوسته امکان ثبت نام در فراخوان پذیرش فوق را ندارند.

در صورت تمایل برای ثبت نام، ابتدا متقاضیان بایستی فرم پیش نویس گواهی دانشجوی ممتاز را از قسمت پیوست شماره (۱) دانلود نموده و پس از تکمیل و تأیید رسمی ممهور به مهر و امضای دانشگاه محل تحصیل خود نسبت به بارگذاری در مراحل ثبت نام اینترنتی اقدام کنند.

شرایط لازم برای ارائه درخواست:

دانشجویان دوره کارشناسی پیوسته که پس از گذراندن شش نیمسال تحصیلی، با سپری نمودن حداقل سه چهارم کل واحدهای درسی مصوب شورای عالی برنامه ریزی آموزشی (عدد غیر صحیح تعداد واحدها به پایین گرد می‌شود)، از لحاظ معدل کل جزو ۲۰ درصد برتر دانشجویان هم رشته و هم‌ورودی باشند.

تبصره ۱: متقاضیان ورودی بهمن ۱۳۹۸ به شرط دانش آموختگی در ۸ نیم سال می‌توانند درخواست خود را ارائه نمایند.

متقاضی باید حداکثر تا ۳۱. ۶. ۱۴۰۳ و طی ۸ نیم سال دانش آموخته شود.

درخواست پذیرش متقاضیانی که در طول شش نیمسال تحصیلی در دوره کارشناسی پیوسته دانش آموخته شوند و به لحاظ معدل کل در مقایسه با معدل کل ۸ نیمسال دانشجویان هم رشته و غیرهم ورودی خود جز ۲۰ درصد برتر باشند، به صورت مازاد بر ظرفیت پذیرش بدون آزمون، قابل بررسی است. داوطلبان مشمول این تبصره می‌توانند در فراخوان ثبت نام کنند.

تقاضا در رشته‌هایی که برنامه درسی آنان طبق مصوبه شورای عالی برنامه ریزی در دوره کارشناسی پیوسته، ۹ نیمسال تحصیلی باشد، قابل بررسی است.

برای خانم‌هایی که در دوره کارشناسی پیوسته خود صاحب فرزند شده‌اند و از مرخصی بارداری بدون احتساب در سنوات و با تأیید دانشگاه استفاده کرده‌اند، مدت مجاز حداکثر ۱۰ نیمسال تحصیلی است.

برای دانشجویان در حال تحصیل همزمان در دو رشته، طول مدت مجاز تحصیل، حداکثر ۱۰ نیمسال است.

برای دانشجویان موضوع تبصره‌های ۲، ۳ و ۴ که در مدت ۹ یا ۱۰ نیمسال دانش آموخته می‌شوند به ترتیب معدل ۷ یا ۸ نیمسال ایشان با گذراندن سه چهارم واحدهای درسی مصوب، با معدل ۶ نیمسال دانشجویان هم رشته‌ای که بیشترین واحدهای درسی خود را با ایشان گذرانده‌اند، مقایسه می‌شود.

برای دانشجویان مهمان، انتقالی یا تغییر رشته، مدت مجاز از ورود به رشته یا دانشگاه اول تا دانش آموختگی از رشته یا دانشگاه دوم، حداکثر ۸ نیم سال است و مقایسه متقاضیان برای رتبه بندی با دانشجویان دانشگاهی انجام می‌شود که بیشترین واحد درسی خود را با آنها گذرانده‌اند. دانشجویان ورودی ۹۸ که در طول دوره تحصیل خود تغییر رشته داشته‌اند، به شرط دانش‌آموختگی، حداکثر در ۹ نیمسال و دارا بودن سایر شرایط استعداد درخشان، می‌توانند در این فراخوان ثبت نام نمایند.

ملاحظات مهم:

درخواست برگزیدگان رتبه‌های یک تا پانزده مرحله نهایی المپیادهای علمی - دانشجویی برای ورود به همان رشته یا رشته‌های مرتبط به تشخیص کارگروه‌های تخصصی برنامه‌ریزی و گسترش آموزش عالی با ارائه معرفی‌نامه از دبیرخانه المپیاد، به صورت مازاد بر ظرفیت پذیرش با آزمون، بررسی می‌شود.

تغییر رشته یا تغییر محل تحصیل افراد پذیرفته شده بر اساس آئین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد، مجاز نیست.

توافق‌نامه حمایت از جذب استعدادهای برتر در رشته‌های اولویت‌دار کشور با بنیاد ملی نخبگان برای پذیرش بدون آزمون مورد تأیید است.

پذیرش دانشجویان نمونه کشوری در هر سال تحصیلی بر اساس مصوبه شورای هدایت و با معرفی حائزین شرایط توسط سازمان سنجش به دانشگاه انجام می‌شود.

ظرفیت پذیرش:

ظرفیت پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان، حداکثر به اندازه ۱۰ درصد ظرفیت پذیرش روزانه از طریق کنکور کارشناسی ارشد در هر کدام از کد رشته محل‌های اعلامی توسط سازمان سنجش آموزش کشور است. از این ظرفیت دو سوم به دانشجویان دانشگاه پیام نور و یک سوم باقی مانده به دانشجویان حائز شرایط سایر دانشگاه‌ها تعلق می‌گیرد.

چنانچه ظرفیت پذیرش بدون آزمون رشته‌ای در دوره کارشناسی ارشد با ۱۰ درصد برتر دانشجویان حائز شرایط تکمیل نشود، صرفاً تقاضای دانشجویان ده درصد برتر بعدی دانشگاه پیام نور با اولویت رتبه در آن رشته و در صورت دارا بودن سایر شرایط، بررسی می‌شود.

اتباع غیر ایرانی مقیم ایران ورودی دوره کارشناسی پیوسته سال تحصیلی ۱۴۰۰ -۱۳۹۹ و بعد از آن در صورت داشتن شرایط می‌توانند از تسهیلات این آئین نامه بهره مند شوند.

پذیرش داوطلبان در دانشگاه پیام نور بصورت رایگان نبوده و هرساله با پرداخت شهریه مصوب هیأت امنای دانشگاه انجام می‌پذیرد.

پذیرش در رشته‌های تحصیلی مرتبط به رشته دوره کارشناسی، بر اساس تشخیص گروه آموزشی و تأیید شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه امکان‌پذیر است.

تعیین اولویت‌ها (انتخاب رشته / گرایش) :

متقاضیان می‌توانند حداکثر یک رشته گرایش در ۵ رشته محل مرتبط با رشته دوره کارشناسی خود را به ترتیب اولویت انتخاب کنند. بدیهی است چنانچه متقاضی در یکی از رشته / گرایش‌های انتخابی پذیرفته شود، اولویت‌های بعدی وی بررسی نخواهد شد. ضمناً پس از بررسی پرونده‌ها و اعلام نتایج، امکان تغییر اولویت در رشته / گرایش و محل انتخابی وجود ندارد. لذا اکیداً توصیه می‌شود متقاضیان در تعیین اولویت رشته / گرایش و محل انتخابی دقت کافی داشته باشند.

با توجه به اینکه احتمال تغییر رشته‌ها و همچنین ظرفیت اعلامی مشمول پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد برای سال تحصیلی ۱۴۰۴ -۱۴۰۳ توسط سازمان سنجش وجود دارد، لذا حذف رشته / گرایش مورد تقاضای داوطلب هیچ گونه حقی برای وی ایجاد نمی‌کند.

نکات مهم:

پذیرش برای هر سال تحصیلی بلافاصله پس از دانش آموختگی و صرفاً برای یک بار امکان پذیر است.

مدارک متقاضیانی که در مهلت مقرر اقدام به ثبت نام اینترنتی نکرده باشند، بررسی نخواهد شد.

وجه پرداختی بابت ثبت نام در این فراخوان بر اساس مصوبه هیأت امنا دانشگاه مبلغ ۱.۰۰۰.۰۰۰ ریال است و به هیچ وجه مسترد نمی‌شود بنابراین متقاضیان پیش از اقدام به ثبت نام شرایط مندرج در فراخوان را به دقت مطالعه کنند.

درخواست متقاضی صرفاً در اولویت‌هایی بررسی می‌شود که در فرم تقاضا و در زمان ثبت نام اینترنتی، انتخاب کرده است. حتی در صورت عدم تکمیل ظرفیت سایر رشته / گرایش‌های مرتبط، به هیچ عنوان امکان بررسی درخواست در سایر گرایش‌ها وجود ندارد. لذا ضروری است داوطلبان در انتخاب رشته / گرایش، محل و اولویت آنها دقت نمایند.

چنانچه در هر مرحله از ثبت نام، بررسی مدارک، پذیرش اولیه و اشتغال به تحصیل مشخص شود که داوطلب شرایط پذیرش از طریق آئین نامه «پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد» و این فراخوان را ندارد یا مغایرتی بین مدارک و مستندات ارائه شده با اصل مدارک وجود داشته باشد، بلافاصله از ثبت نام و ادامه تحصیل وی جلوگیری می‌شود و مطابق مقررات اقدام خواهد شد.

درصورت نقص در اطلاعات ورودی، عدم تکمیل ثبت نام یا مخدوش بودن اسکن مدارک لازم، پرونده ارسالی از فرآیند بررسی خارج خواهد شد. متقاضیان برای اطلاعات بیشتر به اینجا مراجعه کنند.

کد خبر 6093892

دیگر خبرها

  • اعلام آمادگی این دانشگاه ایرانی برای پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا
  • اعلام آمادگی دانشگاه های ایران برای پذیرش دانشجویان معترض آمریکایی
  • اعلام آمادگی دانشگاه مطرح ایرانی برای آموزش زبان فارسی به دانشجویان اخراجی آمریکا
  • خودروهای توقیفی تعیین تکلیف شود
  • دانشگاه شیراز آماده جذب دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های آمریکا و اروپا
  • افشای مدرک تحصیلی استاد همه‌چیزدان عرصه سیاست ایران | کدام دانشگاه درس خوانده است؟ +سند
  • اولویت مجلس آتی تعیین تکلیف لایحه عفاف و حجاب باشد
  • تعیین تکلیف اردوگاه دانش‌آموزی شهید چمران پس از ۱۸ سال
  • مهلت ثبت نام پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد پیام نور تمدید شد
  • ۲۰۰ هزار دانش‌آموز در کشور آموزش‌های مهارتی می‌بینند