Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ رتبه پنجم کنکور زبان گفت: از پایه دهم و یازدهم دقیق درس خواندن را آغاز و به صورت مستمر ادامه دادم و در پایه دوازدهم زمان بیشتری را به درس خواندن اختصاص دادم. - اخبار استانها -

دانیال منتظری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان، با اشاره به رمز موفقیتش در کنکور 1400، اظهار داشت: عواملی چون توکل به خدا، حمایت پدر و مادر و تلاش مستمر در موفقیت من نقش به سزایی داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از پایه دهم و یازدهم دقیق درس خواندن را آغاز و به صورت مستمر ادامه دادم و در پایه دوازدهم زمان بیشتری را به درس خواندن اختصاص دادم.

رتبه 5 زبان و رتبه 76 تجربی با بیان اینکه در چند ماه اخیر در کلاس‌های کنکور و فوق برنامه شرکت کرده است، گفت: با نزدیک شدن به زمان کنکور در کلاس‌های تقویتی و آزمون‌های آزمایشی شرکت کردم تا نتیجه بهتری کسب کنم.

وی ادامه داد: کلاس‌های کنکور و آزمون‌های آزمایشی نقش مکمل و فرعی دارند و تلاش و پشتکار شخص نقش اصلی است که می‌تواند فرد را به موفقیت نزدیک کند.

رتبه هفتم کنکور رشته ریاضی: روزانه ‌7 ساعت درس می‌خواندم / اعتقادی به کلاس کنکور نداشتمرتبه سوم کنکور ‌گروه ریاضی: در هیچ کلاس کنکوری شرکت نکردم / دانشگاه صنعتی شریف ‌را انتخاب خواهم کردرتبه سوم کنکور انسانی: هیچ مشاور و معلم شخصی نداشتم / در ‌7 ماه حدود 80 هزار تست زدم

منتظری تصریح کرد: سطح کنکور امسال به ویژه در درس ریاضی متوسط رو به سخت بود و بعضی از سوالات هم از خارج از کتاب طراحی شده بود که نمره منفی برای آنها برداشته شد.

رتبه 5 زبان و رتبه 76 تجربی با اشاره به نقش خانواده در موفقیت فرزندان، اظهار داشت: به طور یقین خانواده نقش به سزایی دارد و در خانواده من مادرم از نظر درسی، روحی و روانی بسیار حمایت کردند و پدرم هم نقش کمک مالی برای خرید کتاب و شرکت در کلاس‌ها و آزمون‌های آزمایشی داشتند.

وی افزود: در دبیرستان اژه‌ای یک درس خواندم و با توجه به رتبه‌هایی که کسب کردم، تمایل دارم رشته پزشکی دانشگاه اصفهان را دنبال کنم.

منتظری خاطرنشان کرد: کنکور ایراداتی دارد از جمله اینکه سوالات آن از نظر علمی و تیپ سوال درست نیست، نفرات برتر کنکور در زمره دانش آموزان باهوش و درس‌خوان هستند و کنکور از نظر سنجشی مشکلی ندارد اما از نظر محتوا و نوع سنجش ایراداتی به آن وارد است.

رتبه 5 زبان و رتبه 76 تجربی با بیان اینکه بهتر است امتحانات نهایی در کنکور تاثیرگزار باشد، گفت: به نظر من مسئولان برای سنجش دانش آموزان نباید فقط به 4 ساعت زمان کنکور بسنده کنند و این سنجش نیاز به زمان بیشتری دارد و امتحانات نهایی باید تاثیرگزار باشد.

وی ادامه داد: به دانش آموزانی که سال آینده قصد شرکت در کنکور دارند پیشنهاد می‎کنم تحت تاثیر جوی که ایجاد شده قرار نگیرند اینکه در زمان مشخص درس بخوانند یا در چندین آزمون آزمایشی و کلاس کنکور شرکت کنند بلکه با حفظ روحیه تلاش کنند و به خودشان ایمان داشته باشند که موفق خواهند شد.

انتهای پیام/166/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: درس خواندن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۹۸۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صعود دانشگاه جهرم به رتبه ۲۳ فهرست نیچر ایندکس در بین دانشگاه‌های کشور

ایسنا/فارس معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه جهرم گفت: با انتشار گزارش اشپرینگر نیچر، رتبه دانشگاه جهرم در بین دانشگاه‌های ایران با صعود نسبت به سنوات گذشته، به رتبه ۲۳ ارتقا یافته است.

محمد قناعتیان در گفت‌وگو با ایسنا افزود: این جایگاه دانشگاه جهرم را از نظر پژوهشی بالاتر از ۸۹ دانشگاه و موسسه پژوهشی دیگر قرار می‌دهد.

وی با بیان اینکه این نظام رتبه‌بندی سالانه مؤسسه‌های جهان را بر پایه سنجه‌های گوناگون ارزیابی می‌کند، اظهار کرد: بر پایه گزارش اشپرینگر نیچر در سال ۲۰۲۳ میلادی، ۱۱۲ مؤسسه ایرانی توانستند در لیست نیچرایندکس قرار گیرند.

قناعتیان بیان کرد: بر پایه این گزارش مقاله‌های منتشر شده از ژانویه تا دسامبر سال ۲۰۲۲، ۱۵۰ نشریه برتر نیچر در حوزه‌های شیمی، علوم محیط، زمین‌شناسی، علوم زیست، بهداشت و علوم فیزیکی، شمارش و ارزیابی شده‌اند.

به گزارش ایسنا، این رتبه‌بندی بر پایه بخش محدودی از برون‌دادهای پژوهشی مؤسسه‌ها انجام می‌شود و برای فهم بهتر جایگاه مؤسسه‌ها باید نظام‌های رتبه‌بندی دیگر نیز بررسی شوند.

هیچ یک از مؤسسات ایرانی نتوانسته‌اند در میان موسسه‌های برتر جهان در رتبه‌بندی آکادمیک نیچرایندکس جای گیرند. نیچر ایندکس به رتبه‌بندی مؤسسه‌های سراسر جهان بر پایه خروجی‌های پژوهشی با کیفیت بالای آن‌ها در سال گذشته می‌پردازد.

نیچر ایندکس با شمارش تعداد مقاله‌های پدیدآوران در نشریات نمایه‌ شده‌اش، رتبه‌های مؤسسات را بر پایه‌ی دو سنجه شمار آثار و میزان مشارکت در پدیدآوری آثار، شدنی می‌کند.

رتبه ملی مؤسسه‌های ایرانی در لیست بر پایه میزان مشارکت گزارش شده است و میزان مشارکت به شمار پدیدآورندگان یک مقاله بستگی دارد.

دانشگاه علوم پزشکی جهرم با رتبه ۶۱ در جایگاه میانی این فهرست قرار دارد. دانشگاه شیراز در فهرست نیچرایندکس ۲۰۲۳ رتبه نخست دانشگاه‌های ایران را کسب کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت شروع می شود
  • بهسازی باند فرودگاه کرمانشاه تا پایان نیمه نخست سال
  • کاگران فولاد اکسین در ابتدای سال شعار "جهش تولید" را محقق کردند / شروع طوفانی اکسین در سال ۱۴۰۳ آغاز مسیر موفقیت است
  • حضور ۳۰ هزار دانش‌آموز کرجی در کنکور امسال
  • کلید اولیه نوبت اول کنکور سراسری سال ۱۴۰۳ منتشر شد
  • معلم نمونه سیستان و بلوچستان از رمز موفقیت خود می‌گوید
  • اوزونیدیس: رتبه پنجم و هفتم تفاوت ندارد، مهم ساختن تیم است
  • دستگیری ۲۵ نفر از داوطلبان متقلب کنکور/ حدود ۱۲ درصد داوطلبان غایب بودند
  • صعود دانشگاه جهرم به رتبه ۲۳ فهرست نیچر ایندکس در بین دانشگاه‌های کشور